TERVETULOA KOTISIVUILLEMME    
  
29.9.2009
Jalkapallo
Pogosta - JuPy 0 - 5, JoPS/2 - Pogosta 7 - 1
6.9.2009
Jalkapallo
Yllätys - Pogosta 3 - 0, Pogosta - JuPS 6 - 3
6.9.2009
Jalkapallo
Hurtat - Pogosta 3 - 4
15.8.2009
Jalkapallo
Pogosta - LehPa, 0 - 4
15.8.2009
Jalkapallo
PoPS - Pogosta, 1 - 2
2.8.2009
Jalkapallo
Pogosta - JoPS/2, 2 - 5
27.7.2009
Jalkapallo
JuPS - Pogosta, 3 - 1. Pogosta - Hurtat 1 - 2
27.7.2009
Jalkapallo
JuPy - Pogosta, 2 - 3. Pisteet taistellen
26.6.2009
Jalkapallo
FC Pogosta - Yllätys, 0 - 2
21.6.2009
Jalkapallo
FC Pogosta - PoPS, 8 - 0
11.6.2009
Jalkapallo
JoPS/2 - FC Pogosta, 7 - 2
11.6.2009
Jalkapallo
LehPa - FC Pogosta, 7 - 1
31.5.2009
Jalkapallo
FC Pogosta - JuPy 0 - 4
22.5.2009
Jalkapallo
FC Pogosta - JuPS 1 -1. Erosen torjunnoilla pisteet jakoon
20.5.2009
Jalkapallo
Fc Pogosta - LehPa, 0 - 3
20.5.2009
Jalkapallo
PoPS - FC Pogosta, 1 - 1
20.5.2009
Jalkapallo
Hurtat - FC Pogosta 1 - 7, Pogostalle kauden avausvoitto
16.5.2009
Jalkapallo
Yllätys - FC Pogosta, 2 - 1
20.4.2009
Jalkapallo
Harjoitusturnaus 18.4 Joensuussa Koillispuiston tekonurmella
20.4.2009
Jalkapallo
Harjoitusturnaus pelattu
 
 
 
UUTISET
29.9.2009 Sivun alkuun
Pogosta - JuPy 0 - 5, JoPS/2 - Pogosta 7 - 1
Kauden viimeisistä otteluista tappiot.
 
6.9.2009 Sivun alkuun
Yllätys - Pogosta 3 - 0, Pogosta - JuPS 6 - 3
Yllätys-peli: Peli oli tasaista. Puhti loppui Pogostalta hieman ennen Yllätystä joka teki toisen puoliajan loppupuolella maalit.

JuPS-peli:
Peli oli avointa. Pogosta ensimmäisestä hyökkäyksestä johtoon ja JuPS tasoihin melkeimpä seuraavasta jonka jälkeen maaleja tehtiin tasaista tahtia. Toisella puoliajalla peli "hieman" lämpeni ja kortteja nousi. Onneksi loukkaantumisilta vältyttiin puolin ja toisin, koska se ikään kuin roikkui ilmassa. Maalin tekijät: Joona Eronen 2 sekä Mika Puujalka, Janne Korhonen, Taneli Horttanainen ja Jouni Karvonen maalit mieheen. Joonalle ja Jounille erityismaininta pirteästä pelistä.
 
6.9.2009 Sivun alkuun
Hurtat - Pogosta 3 - 4
Kosteassa kelissä pelatussa pelissä olivat kyseessä tärkeät pisteet, sarjapaikan säilyttämisen kannalta.

Ensimmäinen erä oli Pogostan hallintaa ja tuhlattujen maalipaikkojen jälkeen saatiin sentäs yksi maali Taneli Horttanaisen toimesta. Isännät tulivat kuitenkin tasoihin vaparistä tehdyllä maalilla.

Toisen erä alkoi jalleen Pogostan vahvalla painostuksella. Hiljalleen maaleja alkoi syntymään, mutta Hurtat tulivat aina maalin päähän.

Ottelu oli selkeästi Pogostan hallintaa ja isännät saivat harvakseltaan pahoja vastahyökkäyksiä. Hurttien maalitkin tulivat vahvasti meidän avustamina pienien sekoilujen jälkeen. Kentän Hidalgo oli jälleen Taneli Horttanainen. Taneli sai kyllä vahvan pallonsuojauksensa ansiosta koko pelin ajan pitkin ja poikin koipia, ja vastustajaa tämä ylivoima tuntui tosissaan välillä "lievästi" harmittavan mutta mustelmia kummempia ei tainnut onneksi tulla. Kokonaisuutena koko joukkueelta ihan hyvä suoritus tärkeässä pelissä, vaikeassa kelissä sekä märällä kentällä.

Maalin tekijät: Horttanainen, Harri Pesonen 2 sekä Jouni Karvonen. Pointsit Jounille viileästä viimeistelystä jossa läpiajon jälkeen pallo naulattiin verkkoon komealla vedolla tolpan juureen.
 
15.8.2009 Sivun alkuun
Pogosta - LehPa, 0 - 4
Ottelu oli samanlainen kuin Juankoskella, eli pidetään matalaa karvausta ja yritetään vastaiskuja. Maalissa jatkoi Erosen Joona.

Ensimmäinen puoliaika onnistuttiin hyvin pitämään vierailiat avopaikoista poissa, ja nekin muutamat Joona torjui loistavasti. Vierailijat joutuivat heittämään paljon pitkää palloa, jotka puolustuslinja pelasi hyvin pois ja me vastaavasti vastahyökkäyksistä yritettiin hakea omia maalipaikkoja. Tauolle 0 - 0 lukemista.

Toisen puoliajan alkuun kovan painostuksen ansiosta vierailijat saivat pari maalia ja ottelu alkoi kääntyä vierailijoille. Loppu peli olikin sitten statistiikkaa ja LehPa vielä kaunisteli lukemia kahdella maalilla.

Ottelussa näkyi että vastakkain olivat jalkapalloilijat vastaan harrastelijat. Vain Horttanainen pystyi vastaamaan taidollisesti vastustajille. Ensimmäinen puoliaika saatiin pidettyä hyvällä taistelulla ja Erosen Joonan huippupelillä vielä tasaisena, mutta todennäköisyys tuli vastaan toisella puoliajalla.
 
15.8.2009 Sivun alkuun
PoPS - Pogosta, 1 - 2
Peli pelattiin Outokummun hyvällä nurmikentällä ja pelissä oli panosta jumbofinaalin muodossa kummallekin joukkueelle, joten lähtökohdat olivat mielenkiintoiset.

Ensimmäiset 25 minuuttia olivat selvästi Pogostan, jonka aikana Korhosen Janne viimeisteli 0 - 1 maalin, Horttanaisen hyvästä pystysyötöstä. Kotijoukkue kuitenkin nousi tasoihin vastustajan puskettua pallon maaliin puolustuksen keskeltä. Tämän jälkeen Pogostan peli syystä tai toisesta puuroutui ja ote menettiin hienoisesti kotijoukkueelle.

Toisen puoliajan alkuun koitettiin sitten saada taas uutta ilmettä ja se onnistuikin ja hienoinen hallin saatiin takaisen itselle. 85 minuutin kovan vääntämisen jälkeen Horttanainen sai viimein sihdin kohdilleen ja pallo uposi komealla vedolla takakulmaan. Loppu yritettiinkin sitten vain pitää oma maali puhtaana, siinä onnistuen.

Ottelun olisi kyllä voinut voittaa kumpi vain, mutta kummankin joukkueen hyökkäysrakentelu oli tahmeaa hyökkäysalueen viimeiset 20 metriä. Mutta onneksi saatiin nämä tärkeät kolme pistettä.
 
2.8.2009 Sivun alkuun
Pogosta - JoPS/2, 2 - 5
Tässäpä peli lyhyesti: Heti pelin alkuun jouduttiin antamaan hieman tasoitusta, koska Ismo ei pystynyt pelaamaan maalissa kipean jalan takia, joten maaliin Erosen Joona. Joonalla oli jo vahvat näytöt alla. Toisaalta takaisinpäin saatiin siitä että Horttanaisen Taneli liittyi joukkoon vastustajan organisaatiosta.

Ensimmäinen puoliaika oli suht tasaista vääntämistä. Korhosen Janne vei Pogostan johtoon hienolla tahtomaalilla, survoutumalla laidalta maalille, samalla harhauttaen kaksi pakkia ja lopuksi tehden maalin. Seuraavat neljä maalia tekikin sitten vastustaja komeilla laukauksila. Tällä puoliajalla ei oikeastaan ollut kummoisia paikko kummallakaan joukkueella, mutta JoPS sai laukkauksia aikaan kauempaa, jotka Pogostalta jäi uupumaan.

Toiselle puoliajalle Pogosta sai kovan tempon päälle, samalla vierailijoiden hyytyessä täydellisesti. Paikkoja saatiin jo nyt luotua, ja Karvosen Jouni pääsi tekemään irtopallosta kavennuksen. Paikkoja oli vielä vaikka kuinka, mutta kauden perisynti, tehottomuus vaivasi. Pogostan puolustuksen tekemä oma maali puoliajan loppuun niittasi pelin lopullisesti vierailijoille.
 
27.7.2009 Sivun alkuun
JuPS - Pogosta, 3 - 1. Pogosta - Hurtat 1 - 2
Peleistä tappiot. Peleistä ei näköhavaintoja.
 
27.7.2009 Sivun alkuun
JuPy - Pogosta, 2 - 3. Pisteet taistellen
Pelin juoni oli selvillä heti alkuvihellyksestä lähtien. Kotijoukkue painostaa ja pelaa hyvää kokokentän peliä ja Pogosta puolustaa tiukasti, repii, raastaa ja kyttää vastaiskuja. Pogosta kuitenkin teki ensimmäisen maalin, kun Saukkosen Toni sijoitti Puujalan Mikan pienoisen läpiajon jälkitilanteesta pallon maaliin. Kotijoukkueen 1-1 tasoitus syntyi kulmapotkusta,jossa pallo saatiin miesmeren seasta survottua häkkiin. Pogosta siirtyi kuitenkin jälleen johtoon Harri Pesonen tehtyä maalin, JuPy-puolustuksen hienoisen sekoilun ansiosta. Pogostan hyvät vastaiskut tuottivat vielä tulosta ensimmäiselle puoliajalle, kun ensimmäisen maalin parivaljakko iski Saukkosen toimiessa laukojana ja Puujalan toimiessa irtopallon sisään iskiänä. Maalia edeltänyt tilanne aiheutti pientä kalapaliikkia kotijoukkueen keskuudessa, koska Mika oli paitsiossa kun palloa pelattiin ylöspäin Tonille, joka taas ei ollut paitsiossa. Linjatuomari liputti paitsiota, mutta tuomari antoi pelin jatkua. Niin tai näin, maali Pogostalle. Kotijoukkue ei saanut tällä puoliajalla juurikaan pahoja paikkoja painostuksesta huolimatta. Näistä asetelmista erätauolle.

Toisen puoliajan asetelmakin oli ennalta arvattava, Kotijoukkue lyö löylyä ja Pogosta istuu saunassa kuin Mietaan Jussi. JuPy loi koko puoliajan pahoja paikkoja, mutta sai aikaiseksi vain yhden kavennuksen n. kymmenen minuuttia ennen pelin loppua. Pogostalla oli tälläkin puoliajalla muutama hyökkäys josta maalin olisi vielä voinut tehdäkin, mutta lisäosumia ei saatu. Eli pisteet saatiin kotiin viemisiksi lukemin 2-3.

Loppu yhteenvetona voidaan todeta että, taitavampi joukkue ei voittanut, mutta kovemmin taisteleva joukkue voitti. Ennen peliä puolustus linjaan päätettiin pudottaa yksi mies lisää, joka oli selvästikin oikea ratkaisu, koska puolustuslinja ei pettänyt oikeastaan kertaakaan. Hyviä vastaiskuja saatiin rakennettua, kun keskikentältä maltettiin pelata palloa maassa eteenpäin eikä lähdetty roiskimaan sitä minne sattuu. Koko peli oli Pogostalta suurella sydämmellä taistelua, ja kun vaihtomiehiäkin oli vain yksi ja kelin ollessa todella kuuma, niin voittoa voidaan pitää todella kovana. Pelin onnistujia olivat kaikki pelaajat, mutta nimeltä voisi mainita esim. Saukkosen Tonin sekä Puujalan Mikan hyökkäys-onnistumisien johdosta, Simosen Ilkan raatamisen keskikentältä ja Sorolan Tatun varman pelaamisen vasempana pakkina, puolella josta JuPy yritti paljon tulla ylös. Lehdon Ismon peliä on oikeastaan turha kehua koska se aina niin uskomatonta. Ismo varmaan syö metallia ja juo lentopetroolia, on se sen verran kone. Ilman Ismon toisen puoliajan neljän varman maalin pelastamista, olis takkiin tullut ja komiasti. Vielä kun kaveri pelaa toinen jalka "lähes" toimintakyvyttömänä, niin miehelle ei voi vain kuin kumartaa. Turhaan eivät vastustajat tätä miestä kehu.
 
26.6.2009 Sivun alkuun
FC Pogosta - Yllätys, 0 - 2
Tästä pelistä jäi huono maku. Ensimmäisellä puoliajan alussa Pogostan peli oli sekaisin ja vastustaja teki ensimmäisestä paikasta maalin. Vartin pelin jälkeen Ismolla kramppasi reisi sen verran, että Erosen Joona maaliin loppupelin ajaksi. Tämän jälkeen pelaajien hienoinen paikkojen vaihtelu sekoitti Pogostan peliä vielä vähän lisää ja vastustaja teki toisen maalin läpiajosta.

Toiselle puoliajalla saatiin ryhmiteltyä pakettia kasaan ja peli alkoi kulkea, mutta tehottomuus maalipaikoissa vaivasi. Näin ollen pisteet menivät yllätykselle.

Pelistä vielä sen verran, että ekalla puoliajalla vastustajalla oli ehkä 3-4 paikka josta tekivät kaksi maalia ja meillä yksi ylärima sekä pari muuta paikkaa. Vaikka oma pelimme oli TÄYSIN sekaisin niin peli oli silti tasaista. Toiselle puoliajalle paketti saatiin siihen kuosiin jolla se oli PoPS:a vastaan, niin se puoliaika sitten vietiin sitten 100-0, mutta se ei auta, että vastustaja on nesteessä jos me ei itse tehdä maaleja. Siinä vaiheessa se nestekin riittää.
 
21.6.2009 Sivun alkuun
FC Pogosta - PoPS, 8 - 0
Pogosta pääsi pitkästä aikaa takaisin voittokantaan voittamalla kauden ensimmäisessä, kotiruoholla pelatussa ottelussa PoPS-78:n 8 - 0. Ottelussa ensimmäinen puoliaika oli vielä tasaisempaan, joskin Pogostan hienoisessa hallinnassa. Erätauolle mentiin 2 - 0 lukemissa, Erosen Joonan (rp) sekä Puujalan Mikan tehtyä maalit mieheen.

Toinen puoliaika olikin sitten Pogostan hallintaa ja loppujen lopuksi voitto oli selvääkin selvempi. Ismolle tuli toisella puoliajalla ainoastaan yksi pahempi paikka, johtuen vieraille tuomitusta rangaistus potkusta, mutta jonka Ismo torjui varmasti...jälleen kerran. Tällä kaudella Pogostaa vastaan on tuomittu seitsemän rangaistuspotkua, joista on tehty VAIN kaksi maalia kiitos Ismon ja Joonan.

Ottelussa näkyi Pogostan osalta vihdoinkin sitä samaa yritystä ja meininkiä jota esitettiin viime kaudella, johtuen varmaankin Ilomantsin ruohokentälle pääsystä. Pelin näkyviä hahmoja olivat etenkin Mika Puujalka (1+2), Joona Eronen (2+0), Janne Korhonen (1+0, sekä tutun tehokas juoksupeli) sekä Ismo Lehto (maalilla nollapeli) vaikka muullekaan joukkueelle ei voi antaa kuin plussia. Muut maalintekijät ottelussa olivat Anssi Hiltunen 1, Toni Saukkonen 1, Harri Pesonen 2.
 
11.6.2009 Sivun alkuun
JoPS/2 - FC Pogosta, 7 - 2
Ei kulkenu vahvasti... Ismo piti meitä pystyssä lukemista huolimatta.
 
11.6.2009 Sivun alkuun
LehPa - FC Pogosta, 7 - 1
Ei kulkenu vieläkään vahvasti... Ismo piti meitä TAAS pystyssä lukemista huolimatta.
 
31.5.2009 Sivun alkuun
FC Pogosta - JuPy 0 - 4
28.5.2009 pelatusta kotiottelusta ei jäänyt paljoa kertomista jälkipolville. Ottelun suunta löytyi jo n. 10 - 15 minuutin jälkeen, kun JuPy:lle tuomittiin rangaistuspotku Pogostan käsivirheestä. JuPylle hyvästä sijoituksesta 0 - 1, ja Ismolle maalilla tiedossa hikinen sekä hiekkainen urakka. Seuraavassakin maalissa Lehto oli voimaton kun JuPy laukoi tarkalla vedolla takayläkulmaan. Ensimmäiselle erätauolle mentiin vieraiden 0 - 3 johdossa. Erä melkeimpä täysin vieraiden hallussa.

Toiselle puoliajalle Pogosta sai hyvän tsempin päälle ja saatiin jo useammin painetta vieraiden maalille, mutta maalit jäi tekemättä. Vieraat lisäsivät johtoa vielä läpiajosta 0 - 4:ään.

Koko pelin ajan hävittiin paljon kaksinkamppailuja ja vieraat avasivat pelin heti pallon saatuaan hyökkäyskulmiin sekä puolustuslinjan taakse. Oma pelimme näytti välillä jopa hieman surkuhupaiselta, yritystä oli mutta kun pallo polttaa. Pariin maaliin oli toki meilläkin mahdollisuudet. Peli ei todellakaan ollut meidän parhaamme. Erityis maininta pelistä on annettava Ismolle, joka neljästä takaiskumaalista huolimatta otti varmoja maaleja kiinni läpiajoista sekä laukauksista varmaan toiset neljä. Pelin paras puoli oli se, että todennäköisesti tämä peli oli kauden viimeinen hiekalla, ONNEKSI!
 
22.5.2009 Sivun alkuun
FC Pogosta - JuPS 1 -1. Erosen torjunnoilla pisteet jakoon
21.5.2009 FC Pogostan kauden ensimmäiseen kotipeliin vieraaksi saapui JuPS Juuasta. Otteluun lähdettiin uudella maalivahdilla, kun Lehdon Ismo ei päässyt peliin. Maalivahdin paikalle "arvottiin" Joona Eronen, jolla oli jo näytöt alla, tosin jostakin hamasta menneisyydestä. ;) Peli päättyi vaiherikkaiden hetkien jälkeen 1-1, Pogostan maalintekijänä onnistui Janne Korhonen komealla yläkulmavedolla. JuPS:lla oli "hieman" paremmat mahdollisuudet voittaa ottelu kahden rangaistuspotkun ansiosta, mutta Joona teki sen mitä pitikin ja torjui nämä yritykset varmasti. Pogostallakin oli mahdollisuudet voittaa ottelu, etenkin toisella puoliajalla jossa oli yksi ylärima-, sekä tolppalaukaus. Pelin ikävin puoli oli Hamusen Heikin mahdollinen takareiden revähdys, jonka kuntoutumisesta ei ole vielä tietoa.
 
20.5.2009 Sivun alkuun
Fc Pogosta - LehPa, 0 - 3
Kauden ensimmäinen jalkapallon 4-divisioonan peli takana. Peli pelattiin poikkeuksellisesti Lehmossa Ilomantsin kenttäolosuhteiden takia. Peli päättyi LehPa:lle 0 - 3. Maalitili jäi vielä avaamatta, vaikka paikkoja oli tehdä useampikin maali mm. rangaistuspotkusta.

Joukkueessa pelasivat:

Tatu Sorola
Tapio Ikonen
Mika Puujalka
Toni Parkkinen
Ismo Lehto
Pentti Kakkonen
Harri Pesonen
Heikki Hamunen
Niko Ronkainen
Janne Korhonen
Sami Joutjärvi
Anssi Hiltunen
Petteri Ronkainen
 
20.5.2009 Sivun alkuun
PoPS - FC Pogosta, 1 - 1
Pogosta otti kauden avauspisteen 7.5 Polvijärvellä pelatussa ottelusta. Pogosta siirtyi johtoon avauspuoliskolla, mutta PoPS kiri rinnalle pelin loppussa.
 
20.5.2009 Sivun alkuun
Hurtat - FC Pogosta 1 - 7, Pogostalle kauden avausvoitto
24.5.2009 Lieksa. FC Pogosta otti vihdoin kauden avausvoiton Lieksan Hurttia vastaan käydystä ottelusta komeasti 1 - 7. Pelin alku oli hienoiseti isäntien ja Hurtat menikin johtoon kulman jälkitilanteesta tehdyllä maalilla. Sen jälkeen Pogosta sai ryhtiä peliinsä ja alkoi enemmän hallita peliä. Viimeinen niitti pelille oli toisen jakson alkuun viimeistelty 4 - 1 maali, jonka jälkeen Pogostan tempo hieman ehkä hävisi ja isännät sai jälleen otetta pelistä. Pogostalla onnistui kerrankin viimeistely, kun melkein kaikista maalipaikoista tehtiin maali (mukana kaksi rankkari maalia). Peli ei ehkä ollut kovin hienoa johtuen, osin vastustajasta, osin puuttuvista pelaajista, osin uusista pelipaikoista, osin ensimmäistäkertaa nurmella olosta, mutta tuloshan se on tärkein. Maalintekijät: Anssi Hiltunen, Sami Joutjärvi 3 (rankkarit), Harri Pesonen 3. ..niin ja Ronkaisen Nikokin olis tehny jos Pesonen olis syöttänyt läpiajossa! ;)

Raportin ERITYIS-onnittelut Parkkisen Tonille sekä hänen perheelleen toisen pojan syntymän johdosta!!
 
16.5.2009 Sivun alkuun
Yllätys - FC Pogosta, 2 - 1
12.5 Louhelan kentällä pelattu ottelu päättyi Pogostan hyvästä kiristä huolimatta tappioon. Pelistä raportti Yllätyksen sivuilta.
 
20.4.2009 Sivun alkuun
Harjoitusturnaus 18.4 Joensuussa Koillispuiston tekonurmella
FC Pogosta osallistuu 18.4.2009 erotuomarikerho Pallopuntarin järjestämään IV- ja V-divisioona joukkueille tarkoitettuun kevätturnaukseen joka pidetään Joensuussa Koillispuiston
tekonurmella.

Turnauksen joukkueet (9 kpl) on jaettu kahteen lohkoon, jotka pelaavat lohkossaan yksinkertaisen sarjan. Lisäksi kummankin lohkon kolme parasta
joukkuetta pelaavat sijoitusottelun toisen lohkon joukkuetta vastaan.

Peliaika otteluissa on 1x30min ja ottelut pelataan normaalina ison kentän
peleinä 11vs11 ilman pelaajarajoituksia tai vaihtorajoituksia.

Otteluohjelma ja lohkojako:

Lohko A: Lohko B:

LehPa Warkaus JK/2
Hurtat FC Pogosta
JuPy ToPS
AC BARCA LehPa/2
AFC Keltik

9.00 AFC Keltik - Lehpa
9.35 LehPa/2 - FC Pogosta

10.10 JuPy - Hurtat
10.45 Warkaus JK/2 - ToPS

11.20 AC BARCA - AFC Keltik
11.55 Lehpa - JuPy

12.30 LehPa/2 - ToPS
13.05 AC BARCA - Hurtat

13.40 FC Pogosta - Warkaus JK/2
14.15 AFC Keltik - JuPy

14.50 Hurtat - LehPa
15.25 ToPS - FC Pogosta

16.00 JuPy - AC BARCA
16.35 Hurtat - AFC Keltik

17.10 Warkaus JK/2 - LehPa/2
17.45 LehPa - AC BARCA

18.20 A3 - B3

18.55 A2 - B2

19.30 A1 - B1

Tervetuloa!
 
20.4.2009 Sivun alkuun
Harjoitusturnaus pelattu
LehPa/2 - FC Pogosta, 0 - 0
FC Pogosta - Warkaus JK/2, 0 - 3
ToPS - FC Pogosta, 1 - 0

Loppujärjestys:

1. JuPy
2. Warkaus JK/2
3. LehPa
4. ToPS
5. LehPa/2
6. Hurtat
7. AFC Keltik
8. FC Pogosta
9. AC BARCA


Joukkueessa pelasivat:

Joona Eronen
Tapio Ikonen
Mika Puujalka
Tero Hiltunen
Toni Parkkinen
Ismo Lehto
Pentti Kakkonen
Harri Pesonen
Heikki Hamunen
Niko Ronkainen
Janne Korhonen
Sami Joutjärvi
 

 

 

 
 
VANHAT UUTISET
 
Jalkapallo
2013
2011
2010
2009
2008
 
Salibandy
2013 - 2014
2012 - 2013
2011 - 2012
2010 - 2011
2009 - 2010
2008 - 2009
 
Tero Ruokolainen: Vaarojen Maraton – aktiivikuntoilijan näytönpaikka 2012