TERVETULOA KOTISIVUILLEMME    
  
17.9.2011
Jalkapallo
KESÄN JALKAPALLOKAUSI OHI
28.5.2011
Jalkapallo
NO SEHÄN ON JO JALKAPALLO KAUSIKIN LÄHTENYT RYMINÄLLÄ KÄYNTIIN!
 
 
 
UUTISET
17.9.2011 Sivun alkuun
KESÄN JALKAPALLOKAUSI OHI
Eli kesän 2011 4-divisioonan jalkapallokausi on saatu päätökseen ainakin FC Pogostan osalta. Viimeinen peli pelattiin Ylämyllyllä 3.9 josta tuloksena 1-0 tappio jonka myötä varmistui sarjan toiseksi viimeinen paikka, joka myös ”oikeuttaa” nelosesta vitoseen putoamiseen. No se on todettava samaan hengen vetoon että jo kauden alkupuoliskolla joukkueen kesken oli päätetty että ensikaudella pelataan viitosdivisioonaa vaikka voitettaisi koko nelosdivisoona. (joka nyt ei ollut odotettavissa jos nyt joku ei huomannut huumoria). Syynä tähän se että ensi vuoden nelosdivisioona on näillä näkymin yhdistymässä Kuopion suunnan lohkon kanssa, jonne ei olisi viitsitty lähteä matkustelemaan.

Kausihan meni Pogostalla perinteisellä tyylillä, että pelataan pelit ensin ja katellaan sitten että josko treenattaisi. Päädyttiin siihen että ei treenata. Runkosarja oli kyllä todella tasainen lukuun ottamatta kärki kaksikkoa, koska toiseksi viimeisen (eli meidän) ja sarjan kolmannen välinen piste-ero oli 4 pistettä.

Kauden jokaisen pelin jälkeen äänestettävän tähtipelaajien-äänestyksen voitti Korhosen Janne. Siitä isot onnittelut hänelle. Muiksi kauden onnistujiksi voidaan ehdottomasti lukea Maalivahdin tontille saapunut Turusen Janne, joka ala-aste vuosien pelailujen jälkeen pidetyn tauon jälkeen näytti että jotain Ikosen Mikon opeissa silloin ”näppeihin” jäänyt. Janne oli TODELLA positiivinen yllätys kaikille.

Myös onnistujien titteli annetaan joukkueen uusille junnuille (Joel Kettunen & Ville Palviainen) jotka esittivät todella ennakkoluulotonta asennetta joka pelissä. Eikun vain pojat samalla mallilla etiä päin!

Iso peukku vielä Ronkaisen Nikolle, joka hoiti seuran pyörittämisen tänä kesänä ensimmäistä kertaa!

Joo elikkä tästä kohti ensikesän pelejä. Joukkue mahtaa pysyä melko muuttumattomana. Ainoastaan katsellaan että suahaanko se yks suhari sieltä kakkosesta takasi!! ;)

Morjens.
 
28.5.2011 Sivun alkuun
NO SEHÄN ON JO JALKAPALLO KAUSIKIN LÄHTENYT RYMINÄLLÄ KÄYNTIIN!
Tämän kesän jalkapallon 4-divisioonan kamppailut ovat olleet jo muutaman viikon käynnissä. Pahoittelut siitä että weppimasteri on viettänyt liian pitkän keväthorroksen eikä ole pitänyt sivuja ajan tasalla.

Kauteen ollaan lähdetty lähes tulkoon samalla porukalla kuin viime kesinä. Muutoksina joukkueeseen on tullut muutama uusi pelaaja. Maaliin saatiin Turusen Janne, joka onkin esitellyt mainioita otteita, varsinkin huomioon ottaen sen, että edelliset viralliset ottelut taitavat olla vuosien takaan junnuotteluista. Mukaan on myös nostettu pari omaa junioria, jotka ovat hekin esiintyneet hyvin edukseen.

Tässä vaiheessa on kohdattu kolme joukkuetta, JuPS (vieraissa, häviö 3-1), Keltik (kotona, 1-1) sekä LehPa (vieraissa, 1-1)

Kaikista peleistä on sanottava melkeinpä samat kuvaukset, että pelit ovat olleet tasaisia, joskin menneet hienokseltaan vastustajan keskikentän hallinnalla, mutta maalipaikat kaikissa peleissä ovat olleet tasoissa. Puolustus on toiminut kaikissa peleissä hyvin. Maalipaikoissa jos oltaisi onnistuttu hieman paremmin, niin pisteteitä olisi tullut odotetusti enemmän. Varsinkin tasapelit pisteet ovat olleet maukkaita, koska vastassa ovat olleet kaksi sarjan kovimmin treenaavaa joukkuetta, jotka taitavat harjoitella myös läpi talven.
Peleihin ollaan otettu joukkueen sisällä tällä kaudella käyttöön lappuäänestys jolla valitaan joukkueen joka pelien parhaat pelaajat. Kauden aikana parhaiten menestynyt/menestyneet palkitaan kauden lopussa.

Näillä lyhkäisillä sanoilla kohti seuraavaa peliä, joka on 2.6.2011 Ilomantsissa. Vastassa JuPy (Juankoski).
 

 

 

 
 
VANHAT UUTISET
 
Jalkapallo
2013
2011
2010
2009
2008
 
Salibandy
2013 - 2014
2012 - 2013
2011 - 2012
2010 - 2011
2009 - 2010
2008 - 2009
 
Tero Ruokolainen: Vaarojen Maraton – aktiivikuntoilijan näytönpaikka 2012